Obec Plaveč
dnes je 16. 10. (streda), čas: 19:13, meniny má: Vladimíra

Hasičská súťaž

vložený: 28.07.2018, čítaný: 1561x

Hasičská súťaž

V sobotu 28. júla 2018 slávili hasiči v Plavči 120 rokov od založenia Dobrovoľného hasičského zboru. Pri tejto príležitosti sa konala súťaž o POHÁR STAROSTU OBCE PLAVEČ a zároveň Okresná hasičská liga.

Po slávnostnom nástupe sa odovzdávali ocenenia členom za príkladnú prácu a stužky za vernosť. Ocenení boli aj členovia OZ v obci a pozvaní hostia. Po dlhých rokoch sa nám podarilo nadviazať spoluprácu aj s hasičmi z Poľska , ktorí nechýbali na tejto akcii. Pamätné listy boli udelené: OZ FS Kalina, OZ FS Plavčanka, OZ Džatky pre všetko, OZ TJ Poľnohospodár Plaveč, OcÚ Plaveč, ZŠ Plaveč, ÚzO DPO SL,OR HaZZ SL,OSP Muszyna-Folwark, správcovi farnosti Matúšovi Fuchsovi a bývalému kňazovi Jozefovi Smetankovi. Ďakovné listy za spoluprácu boli udelené pre - DHZ-Podolínec, Vislanka, Stará Ľubovňa, Plavnica, Čirč, Kyjov, Šarišské Jastrabie, Ďurková a hosťom Pavol Turoci a MUDr.Z.Michňová Stužka za vernosť bola udelená členom: L.Kosturková(10r.), Ľ.Kober, M.Pek.-Hudák, J.Majtner, S.Nemergut (20r.), J.Guľaš (40r.), V.Šalamon (60r.). Medaila za spoluprácu III.st.-Pavol Turoci. Medaila za príkladnú prácu v DHZ udelená členom – J.Majtner, J.Duch ml., J.Duch st., M.Kober, O.Koberová, Ľ.Kober, Ján Šalamon, J.Šalamon, Bc.Anna Musalová, P.Kosturko, S.Nemergut, P.Slimák.

 

V súťaži OHL sa mužské družstvo z Plavča umiestnilo na 2.mieste a ženy na 3.mieste.V pohárovej súťaži muži - 2 miesto a ženy 3 miesto. Veliteľ DHZ Plaveč Ľubomír Kober ďakuje všetkým členom za ich príkladnú prácu a pomoc pri organizovaní a príprave tejto akcie.

Fotogalériu z podujatia si môžete pozrieť pod článkom.

Text: (DHZO Plaveč, pš) Foto: Dominika Vojteková

 

Pripojené fotogalérie

kompletné spravodajstvo